Tennisles

Voor iedere beginner is het moeilijk om die kleine bal op de juiste wijze over het net te krijgen. Ook voor gevorderden kan het soms goed zijn om hun techniek weer eens aan te scherpen. In beide gevallen is het nemen van les dan aan te bevelen en TV 't Woud stelt jou daartoe in de gelegenheid!

Tennisvereniging 't Woud werkt samen met tennisleraar Arthur Heurter. Hij geeft op maandag en woensdag tennisles op ons complex. Er wordt het hele jaar door les gegeven op de buitenbanen. De lessen zijn verdeeld in 2 seizoenen per jaar. De zomerlessen zijn van eind april tot oktober en de winterlessen van november tot begin april.

Er zijn lessen voor beginners of gevorderden, in groepsverband en in overleg is privĂ©les ook mogelijk. Je kunt je individueel of als groep opgeven. De trainer zorgt voor de indeling, waarbij zoveel mogelijk met de specifieke wensen en de speelsterkte rekening wordt gehouden. De kosten zijn afhankelijk van drie factoren: het aantal lessen, de groepsgrootte en de tijdsduur. 

Om tennisles bij ons te volgen is het verplicht om lid te worden van T.V. 't Woud. Je bent dan meteen lid van de tennisbond KNLTB. Met dit lidmaatschap kun je ook meedoen met de KNLTB tenniscompetitie en toernooien.

Meer informatie over de contributie en hoe lid te worden, vind je hier.

Aanmelden tennisles?

U kunt zich opgeven voor training door dit formulier in te vullen. De trainer neemt vervolgens contact met je op.

U kunt ook zelf contact opnemen met de trainer voor meer informatie of om u in te schrijven. De trainer is bereikbaar via [email protected]

Proefles?

Wil je eens proberen of tennis wat voor jou is? Geef je dan op voor een proefles! Wij regelen het racket. Voor een proefles kun je je hier aanmelden.

Mocht het om een proefles voor jeugdleden dan graag gebruik maken van dit formulier. De jeugdtrainingen zijn op woensdag. Voor de jeugd bieden wij tennis alles-in-1 aan.