KNLTB competitie (voor- en najaar)

Voor- en najaarscompetitie

Alle tennissers boven de 17 jaar, de senioren, kunnen deelnemen aan een divers aanbod van competities die in verschillende periodes in het jaar worden aangeboden, op iedere dag van de week en op elk niveau. Er is dus een competitie voor iedereen, of je nu al jaren tennist, of net begonnen bent.

Aan bepaalde competitiesoorten zijn leeftijdscategorie├źn gekoppeld, zoals 17+, 35+, 50+. Dat betekent dat je pas mag deelnemen aan die competitie als je in het betreffende kalenderjaar minimaal die leeftijd bereikt. Daarnaast kan er in verschillende samenstellingen worden gespeeld, zoals dames, heren en gemengd (dames en heren). 

Het uitgangspunt van de KNLTB bij het indelen van de competities is het streven de reisafstanden zo klein mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat de reisafstand langer bedraagt dan een half uur.

INSCHRIJVEN VOORJAARSCOMPETITIE - DOE JIJ MEE?

Inschrijven voor de najaarscompetitie is mogelijk. Inschrijven kan tot 16 juni bij Jurriaan Mol ([email protected]).

Heb je vragen over bijvoorbeeld het spelen van competitie, de competitiesoorten of een andere gerelateerde vraag? Schiet dan iemand van de WTC aan of stuur een e-mail aan: [email protected].