Vrijwilligerstaak

Kantine- /schoonmaakdienst

Van ieder lid dat aan het begin van het kalenderjaar 18 jaar of ouder is (tot 75 jaar), wordt verwacht dat hij/zij een vrijwilligerstaak uitvoert. Dit kunnen een aantal kantinediensten zijn maar er kan ook gekozen worden voor een aantal schoonmaakdiensten. In totaal moet je 15 punten verdienen. Een kantinedienst levert 5 punten op en een schoonmaakdienst 3 punten. Mocht je lid zijn van een van de commissies of op een andere manier actief zijn als vrijwilliger binnen de vereniging dat hoef je verder geen vrijwilligerstaak te doen.

De kantinediensten/schoonmaakdiensten kunnen het hele jaar door gedraaid worden op de aangegeven data in het kantinerooster. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens open toernooien, clubkampioenschappen, competitiedagen en/of andere evenementen.

Het kantinedienst- en schoonmaakrooster vind je hier. Hier kun je ook inschrijven op openstaande diensten.

Opgave

Tot 1 maart is het mogelijk om je in te schrijven voor kantine- en/of schoonmaakdiensten. Hierna zullen, in periodes gedurende het jaar, de leden die zich niet ingeschreven hebben worden ingedeeld. Inschrijven kan via de KNLTB clubapp. Mocht je niet kunnen op het moment dat je bent ingedeeld dan graag zelf onderling ruilen.

Werkt het inloggen niet? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan gaan wij het samen met u oplossen.

Sleutel

Ben jij de eerste van de dag die start met de kantinedienst, dan open jij de kantine? Haal dan de sleutel op bij een van de onderstaande personen. Op dit adres kan de sleutel ook weer ingeleverd worden aan het eind van de dag.

Naast de sleutel om toegang te krijgen tot de kantine is ook een geldige toegangscode nodig om de poort te openen. Verdere instructies voor de kantine- en of schoonmaakdienst zijn te vinden in de kantine.

Frans van Leeuwen - Klaverweide 62
Peter Huisman - Wijzend 31 
John Renckens - Klaverweide 91


Tegen betaling van €5,- kunt u een sleutel afhalen voor het afhangbord, dit kan na 18.00uur Paul Feld (wijzend 44a, 06-46235777)