Toernooien

Er worden door onze vereniging twee open toernooien per jaar georganiseerd. In februari/maart (week 10) het 30+ toernooi en in augustus (week 34) het open toernooi (zonder leeftijdsbeperking). 

De toernooien beginnen meestal met een voorweekend op zaterdag. Het toernooi wordt een week later afgesloten met het finaleweekend. In het weekend wordt de hele dag en avond gespeeld. Doordeweeks wordt alleen 's avonds gespeeld, indien nodig bij kunstlicht.

Indeling en spelsoorten: de spelsoorten staan op het online inschrijfformulier vermeld. Deze zijn te vinden via mijnknltb. De indeling wordt d.m.v. loting bepaald. De KNLTB toernooicoach ziet toe op de loting. De toernooicoach is tijdens het toernooi het eerste aanspreekpunt van de wedstrijdleiding als er vragen zijn omtrent bijvoorbeeld indelingen en regels. Wanneer er problemen zijn die niet door de wedstrijdleiding en deelnemer kunnen worden opgelost zal hij/zij bemiddelen en een beslissing nemen.

NIBBIXWOUD OPEN 30+ en 55+ TOERNOOI
Inschrijven voor het 30+ toernooi is niet meer mogelijk.

Waar?                  TV ’t Woud | Nibbixwoud
Wanneer?            2 t/m 10 maart 2024
Dagprogramma   mijnknltb.toernooi.nl

Laten we er met z’n allen weer een knallend toernooi van maken! Dit jaar vanwege het 50-jarig bestaan van de vereniging met een gouden randje. En wie niet mee kan doen of een keer niet hoeft te spelen is natuurlijk meer dan welkom voor de aanmoediging.

’t WOUD OPEN TOERNOOI

Binnenkort opent de inschrijving voor ons zomertoernooi. Deze wordt dit jaar gehouden van 19 t/m 25 augustus. Zet deze dus alvast in de agenda!