Zomer/winteravond competitie

Dit is een gezellige, interne competitie voor leden. De zomeravondcompetitie wordt georganiseerd van april tot en met half oktober, en de winteravondcompetitie van half oktober tot en met maart. Voor elke competitie moet je je apart inschrijven. Inschrijven kan op ieder moment, dus ook als er al gestart is. De wedstrijden worden maximaal 2 weken vooruit gepland. De organisatie is in handen van Sander Knol. Inschrijven gaat via het online deelnameformulier.

Zomeravond 2024
De zomeravondcompetitie start op 2 april en de laatste speelavond is 10 oktober. In tegenstelling tot eerder is er geen vakantiestop. Er wordt gespeeld op dinsdag en donderdagavond om 19.30 uur en 20.30 uur. Inschrijven (kan elk moment gedurende de competitie) kan via het online formulier.

Deelnemers en ingeplande wedstrijden zijn hier terug te vinden.


Korte uitleg

Spelsoorten: er wordt gespeeld in de spelsoorten herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. De winteravond loopt van ongeveer half oktober tot eind maart en de zomeravond van ongeveer half april tot half oktober.

Inschrijving: via het deelnameformulier (op dit moment niet beschikbaar)

Duur: elk spel duurt 1 uur, de punten worden gewoon doorgeteld, dus geen tiebreaks of sets.

Speeldagen: deze competities worden op de dinsdag- en donderdagavond gespeeld. De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur de laatste om 21.30 uur. Tijdens de avonden waarop deze competitie gespeeld wordt zijn er beperkt banen beschikbaar voor recreatief tennis. Wanneer het weer te slecht is om te spelen (hevige regen, onweer of sneeuw op de baan) zal dit tijdig bekend gemaakt worden op onze site: www.tvtwoud.nl

Indeling: bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met speelsterkte en opgegeven verhinderingen. Voor elke speelavond worden wedstrijdschema's gemaakt, die ruim van tevoren op de site worden gepubliceerd.

Als je onverwachts een keer niet kan, dan vraag je zelf een invaller (bijvoorbeeld onder de aangegeven invallers of andere deelnemers).

Om de verwerking van het formulier zo soepel mogelijk te laten verlopen geldt het dringende advies om je bondsnummer te selecteren. En nog een tip: Vul bij tijdstip en datum alleen Ja in als je verhinderd bent op die tijd of datum.