Sponsoring

Sponsoring is van groot belang om de speerpunten van het beleid van onze vereniging te realiseren en op niveau te houden. Denkt u hierbij aan extra training voor veelbelovende (jeugd)spelers of goede faciliteiten op het park. Ook activiteiten zoals het befaamde 't Woud Open toernooi of ons 30+ toernooi in het voorjaar worden mede door deze opbrengsten georganiseerd.

Als u uw naamsbekendheid wilt vergroten of u draagt onze vereniging gewoon een warm hart toe, dan kunt u kiezen voor sponsoring. Dat kan op verschillende manieren; door het plaatsen van een bord of winddoek langs een van onze banen of als adverteerder op onze website. Ook het sponsoren van een emmer tennisballen of een nieuw tenue voor een competitieteam behoort tot de mogelijkheden binnen onze vereniging.

De sponsorcommissie informeert u graag over de verschillende mogelijkheden van sponsoring als sub- of hoofdsponsor van TV 't Woud.

Bent u ge├»nteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met Myra Draijer (sponsorcommissie) via [email protected].