Tennis Alles-in-1

Het behouden van onze jeugdleden is een van onze belangrijkste uitdagingen; de jeugd heeft immers de toekomst. Helaas haakt een deel van onze jeugd na 2 of 3 jaar lidmaatschap weer af. Vaak i.v.m. de (puber)leeftijd of gewoon wegens andere interesses maar misschien ook door ons aanbod of te weinig binding met de club. Met Tennis Alles-in-1 (een lidmaatschap waarbij lidmaatschap en deelname aan de competities incl. teamkleding en trainingen onderdeel zijn van één pakket) is een kind niet alleen lid van tennis of zit een kind niet langer alleen op tennisles (of niet) maar zit een kind op tennis. Zoals dat eigenlijk bij bv. voetbal en handbal ook heel normaal is.

Kinderen komen zo méér op de club, trainen altijd samen, spelen vaker wedstrijdjes en krijgen meer en meer een band met tennisvriendjes, de clubtrainer en ons verenigingsleven. Zo zit een kind niet op tennisles, maar op tennis. Naast dat met Tennis Alles-in-1 het spelen van competitie veel laagdrempeliger wordt, is Tennis Alles-in-1 ook gemakkelijker en overzichtelijker voor ouders. Zo hoeft er niet meer apart ingeschreven te worden voor de verschillende activiteiten op de tennisvereniging; dit wordt dan allemaal gecoördineerd door onze jeugdcommissie.

Wat houdt Tennis Alles-in-1 in bij TV ’t Woud:

  • Volwaardig lidmaatschap van TV ’t Woud en KNLTB
  • Inschrijving en aanmelding bij de KNLTB Tennislessen (op maat) zowel in de zomer als in winter.
  • Automatisch deelname aan competities en clubactiviteiten/-toernooien (een keertje afmelden mag natuurlijk)
  • Basisset (shirt + broek/rok) clubkleding van TV ’t Woud (extra kleding zelf aan te schaffen via de clubshop bij Duijn Teamsport)
  • Maandelijkse kosten voor het totale pakket bedragen € 19,50 per maand (via automatische incasso) of eenmalig € 234,00 (via automatische incasso)
  • Van toepassing op 1 heel kalenderjaar (niet maandelijks opzegbaar)


Voor meer vragen over Tennis Alles-in-1 en/of het lidmaatschap bij TV ’t Woud kunt u contact opnemen met onze jeugdcommissie of secretaris.