Clubtenue

De Jeugdcommissie van TV 't Woud heeft voor alle jeugdleden een tennisshirts en korte broek aangeschaft. Deze krijgen de jeugdleden in bruikleen om tijdens de competitie te dragen. Hier zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. 

Verplichtingen: Het lid verplicht zich de sportkleding tijdens de competitie te dragen. Het lid is verplicht het tennisshirt in goede staat te houden. Eventuele tussentijdse mankementen aan het tennis shirt herstelt het lid zelf. Het is niet toegestaan de sportkleding te merken.

Verandering van maat: Als het tennisshirt of de broek te klein wordt en een grotere maat nodig is dan kan contact worden opgenomen met de jeugdcommissie ([email protected]). In dit geval kan het kledingstuk worden geruild voor een grotere maat.

Schade: Schade door verlies of beschadiging van het shirt moet door het lid direct aan de jeugdcommissie gemeld te worden. De kosten voor vervanging bij verlies en/of beschadiging van het in bruikleen verstrekte tennis shirt bedraagt € 20,00 en voor de broek € 22,50.

Teruggave shirt en broek: Het lid is bij beëindiging van het lidmaatschap of wanneer hij/zij niet meer deelneemt aan de competitie verplicht het tenue (shirt en broek) aan de vereniging terug te geven. Het clubtenue kan ingeleverd worden bij de jeugdcommissie.

Wil je naast het shirt en broek ook nog andere kleding met het clublogo? Dat kan! Bij Duijn Teamsport in Zwaag kan je nog meer items van ons clubtenue aanschaffen.