Evenementen

Er zijn het hele jaar door leuke activiteiten te doen bij TV 't Woud voor de jeugd. Als er meer informatie is over een evenement, krijg je een mail van de jeugdcommissie.

Maak kennis met tennis via school

Elk jaar rond maart komt de St. Nicolaasschool verspreid over de dag met de kinderen van groep 3 tot en met groep 8 kennis maken met tennis. Na deze  oefenles krijgt iedereen een flyer met de mogelijkheid je op te geven voor een proefles. Tennislessen voor de jeugd zijn op woensdagmiddag.

een kennismakingsactie actie mee om lid te worden en ... lessen te volgen van een echte tennistrainer voor ... euro. Tijdens de lessen kun je een tennisracket in bruikleen krijgen. De lessen worden gegeven op maandag- en/of woensdagmiddag op ons park. 

Clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen wordt er gestreden om de titel "clubkampioen". De clubkampioenschappen zijn voor zowel de senioren als de jeugd. Alleen leden van TV 't Woud kunnen hieraan mee doen.

Ouder/kind toernooi 

Elk jaar wordt er aan het eind van de zomer een ouder/kind toernooi gehouden. Elke junior speelt dan samen met een senior. Dus bijvoorbeeld met je vader, moeder, opa, oma, buurman, tanteā€¦ Heel leuk dus! Deze volwassene hoeft geen lid te zijn van de vereniging.

Kampioenenbal

Als er na het spelen van de voorjaars- of najaarscompetitie teams kampioen geworden zijn, vieren wij dat met een kampioenbal. Hiervoor worden alle jeugdleden uitgenodigd. Deze leuke middag is (meestal) aansluitend aan de laatste competitiewedstrijd.