Welkom bij TV 't Woud

TV 't Woud, een bruisende tennisvereniging in Nibbixwoud

In het centrum van het dorp bevinden zich de tennisbanen van de tennisverening 't Woud. Onze vereniging is opgericht op 22 maart 1973 en zal in 2023 zijn 50-jarig jubileum vieren. 

TV 't Woud beschikt over 4 kunstgras tennisbanen en een oefenmuur/kooi. Onze banen zijn het hele jaar door bespeelbaar en daar wordt door de leden volop gebruik van gemaakt. Alleen bij strenge vorst en extreme gladheid mogen de banen niet bespeeld worden.

Lessen zijn mogelijk voor alle leeftijden vanaf zes jaar en voor alle niveaus van beginners tot (ver-)gevorderden.

Iedere woensdag- en vrijdagmorgen is er ‘koffietennis’, dinsdag- en donderdagavond zomer-/winteravond competitie en daarnaast worden er meerdere malen per jaar toernooien georganiseerd.

Op maandag en woensdag middag/avond zijn er een aantal banen gereserveerd voor lessen en kan er vrij gespeeld worden op de overige banen. Via het KNLTB afhangsysteem (kan ook online) kan ieder lid gedurende een bepaalde tijd van een baan gebruik maken. Verder wordt er overdag enthousiast gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te tennissen.

Daarnaast tennissen veel leden in competitieverband. Dit gebeurt voornamelijk in het voorjaar, maar ook in het najaar en in de winter zijn er competitieteams actief.


Kantine

Onze kantine ligt centraal op ons park en kijkt uit op de banen 3 en 4.

De kantine is geopend door de week 's avonds wanneer er activiteiten door de vereniging worden georganiseerd zoals toernooien, racketavonden en competitie.

Toegang tot het park

Met ingang van 1 februari 2023 kan het park alleen betreden worden met een toegangscode.  

Op de paal naast de toegangspoort is een codeslot geplaatst. Met de juiste code wordt het elektrische slot ontgrendeld en kan men de toegangspoort openen. Bij het verlaten van de tennisbanen hoeft men alleen de deurkruk naar beneden te duwen om de toegangspoort te openen.

Door de tennisbanen op deze wijze af te sluiten wordt voorkomen dat niet-leden zomaar het park kunnen betreden. 

Reglementen

Voor elke vereniging zijn reglementen noodzakelijk. Hiermee weten we wat we als leden (van elkaar) mogen verwachten. Wij hebben een aantal reglementen opgesteld:

  • Park reglement
  • Baanreglement
  • Speeltijden
  • Huishoudelijkreglement

Deze reglementen kun je hier vinden. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met het bestuur.

Statuten

Statuten