Even voorstellen - Sascha Jansen (tennis trainer)

22 april 2024


Beste mensen,

Zoals sommigen van jullie waarschijnlijk al hebben gezien/gehoord ben ik sinds een paar maanden begonnen met het geven van tennisles op jullie gezellige club. 

Even in het kort wat over mijzelf, Ik ben Sascha 36 jaar.  Ik heb veel verschillende sporten beoefend, maar de 2 die er toch wel boven uitsteken voor mij zijn Tennis en fitness/bodybuilding.

Ik heb zelf als kind getennist tot een jaar of 16, ik ben toen gestopt en bezig gaan houden met het trainen in de sportschool. Ik ben toen onder andere opleidingen gaan doen als fitnessinstructeur en personal trainer en ook jaren werkzaam geweest in de fitnessbranche. 

Ik ben eigenlijk bij toeval een jaar of 3 geleden weer met tennis in aanraking gekomen en sindsdien heb ik de smaak weer te pakken, ik tennis nu zelf weer meerdere keren per week en heb zelfs alweer wat toernooitjes weten te winnen😁 

Het stukje training geven is voor mij niks nieuws, tennisles echter wel. Ik moet zeggen dat ik het met veel plezier doe en ik richt mij er dan ook serieus op bij te dragen aan het niveau van de leerlingen. 

Ook geef ik vanaf nu op maandag en woensdag “Bootcamp” kracht en conditie training met de nadruk op functionele oefeningen die dus niet alleen zorgen voor kracht, spiermassa of conditie maar ook coördinatie, balans, core. Kortom, een allround work-out voor het hele lichaam waardoor je sneller, sterker en fitter op de baan komt te staan, maar natuurlijk ook gewoon perfect is om beter in shape te raken. 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten tijdens 1 van de lessen!

Nieuwscategorieën